Köpvillkor

Integritetspolicy

I samband med din registrering och beställning hos oss godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post på support@locus-home.se.
Läs hela vår integritetspolicy

Support

I första hand hänvisar vi vill Support, om du inte får svar på din fråga där så skicka ett e-post till support@locus-home.se.

Betalning

Vår betalningslösning sköts via Klarna och du kan välja att betala med kort, banköverföring, faktura eller delbetalning. Alla fakturor skickas via e-post. Fraktvillkor finns angivna i kundvagnen beroende på valt fraktsätt. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Alla varor som går att handla finns i eget lager och beställningar skickar inom 1-3 dagar.

Ångerrätt

Som konsument (privatperson) har du 14 dagars ångerrätt från det att du tagit emot en vara vi har skickat till dig, även om förpackningen är öppnad. Observera att förpackningen ska brytas med minsta möjliga skada. Har produkten blivit skadad eller returneras i ej komplett skick så har vi rätt till att värdera hur stort säljvärdet minskat och dra bort detta belopp från returpengarna.

Innan du returnerar något till oss måste du kontakta oss, antingen via mail eller telefon. Du som kund står för kostnaden för returfrakten när du ångrar köpet.  Återlämnande av produkt skall ske senast 14 dagar efter att du kontaktat oss om att du önskar nyttja din ångerrätt.

För att vi ska kunna identifiera returorsak för försändelsen samt ursprungsorder, fyll i och bifoga Konsumentverkets ångerblankett med din retur.

Vi återbetalar/krediterar pengarna till dig inom 10 dagar efter att returen kommit till oss.

Returer skickas till:
Smoofit AB
Skövde Science Park
Kaplansgatan 16B
541 34 Skövde

Ej uthämtat paket

Vi förbehåller oss rätten att debitera 200 kr för ej uthämtat paket för att täcka frakt, returfrakt och hanteringskostnader.